31 januari

igår skulle jag och jacob ut och äta, men jag fick sådan förbannad huvudvärk så vi stannade hemma och åt godis och kolla på film istället. lika mysigt det :) eller hur gubben? ;)

idag vaknade jag vid tio och klev upp o duschade. sen väckte jag älskling så gick vi o käka frukost. den var det jobb som väntade.

ja, det blev jobb på plantagen med båda glada och tjuriga kunder. haha, en kund frågade mig (han var kanske 30 år, och det ska nog tilläggas att det inte var plogat ända fram i hans huvud också) han frågade mig hur jag kunde ha så vita naglar där längst upp. jag svarade att det var lösnaglar och då sa han; aaaaaaaahaaaaaa, då är det mysteriumet löst, då slipper jag tänka på det nå mer. så sa han tack, hejdå och trevlig helg! jag bara skrattade och önskade detsamma. de andra kunderna som hade hört, dom bara flinade. haha :d man får uppleva en hel del roliga kunder. 

och robban, som jag brukar jobba med. han hade fått en kund förra helgen som hade skurit sig i handen. men kunden struntade i att det rann blod i handen så han bara slafsade ner den blodiga handen i plånboken och börja rassla upp blodiga mynt och blodiga sedlar. det var bara att bita ihop och ta emot. haha :D

aja, slutsnackat om det :D

just nu sitter jag och väntar på att min käre vännina martina ska ringa så vi kan planera kvällen. förmodligen blir det ferre :)

måste bara tillägga en sak också. och det är att jag är lite småtrött på att vara inne på bilddagboken, facebook och läsa alla mina jäkla bloggar som jag läser dagligen. jag trodde aldrig att jag skulle tröttna. men jag tror att min stund är kommen. MEN jag tror inte att jag kommer sluta läsa, för jag kan ju inte sluta hålla mig uppdaterad om det allra senaste, inte sant?

förresten, det blir jobb imorn också. skönt med lite extra slantar i fickan! så det blir ingen match imorn, så jag får önska lycka till. och hoppas lojsan gör en kanon match, efter sjukdomar osv! :)

tjaaaorå, ta det lugnt!

martina säger skål! haha

apu

har apu idag, det är ganska slappt, men roligt ibland. haha :D har typ nyss kommit hit, eller ja, det var väl en stund sedan. ska försöka få syrran sugen på thaimat, för jag är grymt sugen på det! :D det känns som att allt jag skriver blir osammanhängande, men det funkar ju det också.

hade ju träning igår och det var faktiskt riktigt kul. vi spelade tre mot tre, och vi målvakter hade alla ett eget lag så körde vi som en turnering. men det var ju såklart vissa som inte gillade det heller.. aja, nya tag idag, för idag är det målvaktsträning.  och jag är faktiskt riktigt taggad, känner mig taggad på att svettas som ett djur. haha.

yey, det är snart den årliga möbelmässan också, det ska bli najs! sticker den 5 februari!

nej ni ungdomar, nu måste jag ut och jobba så det blir någon ordning på detta företag. mohaha

ta det lugnt!

och puss på prinsen :)

godnatt.

det blir varken rätt eller fel. men det är inte så lätt att möta andras problem när man har fullt upp med sina egna. jag har fler problem än vad ni tror, och vet. egentligen vet ni i princip ingenting. för jag vet att ni har fullt upp med era egna, vill inte trycka på er mina också.





jag känner mig svag, den enda som jag lyfta upp mig nu är jacob.

patetiskt

haha, det är patetiskt med anonyma kommentarer. är du/ni rädda för något? haha

människor.

jag blir så jävla trött på vissa människor. MEN eftersom man ska ha en positiv grundinställning så får man acceptera att man lever i ett samhälle, fullt av idioter.


yey

som stina skulle ha sagt;
positiv grundinställning!


puss påre pullan

28 januari

har håltimme nu, så jag sitter på möbelhuset och skriver. ska strax käka köttfärssås och färsk pasta, mums!

igår firade jag och jacob 2 år :) helt sjukt vad tiden har gått snabbt! vi var på bio och åt popcorn, och egentligen tänkte vi om vi skulle äta på resturang efter, men vi var så mätta på alla popcorn så vi ska ta det i helgen istället :)

syrran har gjort naglarna på mig nu, och det känns inte riktitgt som att det är min stil, men jag vänjer mig nog. haha
hon är faktiskt riktigt duktig för att vara nybörjare, där finns det inget att klaga på :D

idag är det onsdag, jag har ingen svenska så jag slutar typ 13.50, efter det ska jag sola och sen åka hem och vila, sen träning på nynäs

(ja, ni märker nog att det här med blogg inte riktigt är min grej. i try! :D)

bye! ;)

26 januari

idag blev det pizza och taco till frukost, tillsammans med jacob och pontus. sen åkte man till skolan och hade svenska och historia, lagomt kul.
väntar på träningen nu, pelle kommer och hämtar mig runt 7. ska faktiskt bli ganska kul att träna, hoppas bara att det håller i sig. efter träningen ska syrran göra naglar på mig, hon har gått nagelteknologkurs och jag blir hennes försökskanin. förhoppningsvis ska jag väl inte behöva gömma händerna i några vantar, haha :D jaja, hade väl inte så mycket mer att säga just nu.

ta det lugnt!



tack hjärtat för att du alltid finns där för mig. utan dig vet jag inte vad jag skulle göra..

<3

det värsta som fan har kunnat hänt, det har hänt min bästa kompis. jag är helt tom på ord, det enda som ekar i mitt huvud det är att jag är glad att du ens lever. när du prata med mig idag och sa vad som hade hänt, jag ville inte tro att det är sant. under hela dagen har det fallit på plats, och inte för ens nu har jag hunnit fattat vad det verkligen är som har hänt. fan alltså, det var NÅGON eller NÅGRA som försökte göra ditt liv till ett helvete, den saken är jävligt klar. och jag tackar fan gud för att polisen hittade dig, va fan hade kunnat hänt annars? jag vill inte ens tänka tanken. fan, jag vet inte vad jag ska säga. du lever, du ska inte skämmas och du, tillsammans med mig och andra vänner ska klara detta tillsammans. du kommer aldrig stå där själv, jag kommer alltid finns här för dig.
jag har tänkt på dig hela dagen. du vet var jag finns om det är något. jag älskar, älskar, älskar dig och det hoppas jag att du vet gumman. <3

tjugofjärdejanuari

idag vaknade jag upp hos prinsen, åkte o jobba och sedan vidare till lillkusin som fyllde åtta år. det blev chokladbollar och tårta i drivor, haha.
och just de, lillkusin har skaffat sig en äcklig vandrande pinne, förbannat jävla äcklig och han bara skrattar och tycker den är jättekul. KUL? med ett kryp som ser ut som en pinne med några smala ben. den går inte ens att leka med den.
hans mamma har slutat mata den efter hon fick höra en historia av en kompis om att den tillslut fick ungar, och dessa ungar började krypa ut ur plastburen, ut ur lufthålen. trevligt!

  inte allt för söt.

jaja, jobbet gick väl det också. förutom att jag blir så förbannat less på människor, speciellt tjuriga jävla gubbar och kärringar. finns fan inge värre, dom har nog tappat livslusten. och jag tappar humöret när dom kommer, men det är bara att le och se glad ut. för KUNDEN har ALLTID rätt, inte sant? ;)

nu ska jag ta mitt pick och pack och cykla och möta adde, vi ska nämligen till hug och spela tvspel. NAJS!

ta det lugnt

--------

om du känner att det är viktigare. så ska du göra det. fan. det går bara utför. det hade räckt med en, jag kommer inte palla en till.

..

jag vet inte om jag orkar så mycket mer. jag orkar inte känna mig ledsen varje kväll.

<3

you are my star.
you are my star.

-

jag ger upp allt. jag orkar inte

RSS 2.0