en längtan

idag kom mina jeffrey cambell skor!! dessa foxy shoes kommer användas flitigt i sommar till brunbrända ben.
nu längtar jag efter sol, bad och varma sommarkvällar :)


måndag

har precis varit och köpt kort på korpen nu. det blev ett multikort så jag kan träna på alla korpens gym. träffade lina där också, så hon köpte också ett kort så nu blir det träning tillsammans!

har förövrigt varit utan sötsaker hela dagen och det är jobbigt. jag är en människa som går och småäter jämt, och har svårt för att bara ta en godis (eller vad det nu kan vara) ,utan jag proppar alltid i mig, tills jag mår illa. det är det slut på nu. likaså är det slut på matportioner som är alldeles för stora, nu ska jag bli lagom. äta lagom mycket, träna lagom mycket. men må apbra. där vill jag inte vara lagom.

härmade min kära vän josefin med en personligalmenacka, ack så fina dom var! så nu väntar jag tills den kommer i brevlådan :)




kom igen nu mikaela, du kan om du vill. du vill inte sitta här och irritera dig på din egen kropp.

fast och snygg!!



notis till mig själv.
är sugen på en godisbit. MEN DET BLIR INGEN!!!!!

2012

Nuså!  Nu jäklar måste det bli någon ordning på dethär. Nu är det slut på skitmat och latheter.  Det är inget nyårslöfte utan bara rent sunt förnuft. Om man bara äter och inte tränar vad händer då? Man bara växer och växer. Jag hatar det och har från och med nu bestämt mig. Jag tänker inte plåga mig själv mer, nu ska jag och min kropp bli kompisar. Visst låter det fint? Nu ska vi träna tillsammans, äta nyttigare tillsammans o främst se resultat tillsammans. Vill se muskler igen, vill typ ha magrutor igen, vill kuna känna att jag klarar av att springa flera kilometer utan att dö. Började dagen idag med en morgonpromenad på 5 km, som tog 45 minuter. Runkeeper säger att jag brände 338 kcal o det är ju alltid en början. Ikväll efter jobbet ska jag köpa gymkort. Det blir på korpen denna gång. Har velat fram och tillbaka men kom tillslut fram till att det vore kalasbra om jag tränade med andrè, eftersom han är grym på olika övningar osv. Han får helt enkelt bli min PT. Glömde att väga och mäta mig imorse när jag klev upp, så det får bli det första jag gör imorgon. Har lovat mig själv en sak; och det är att jag inte ska göra om samma misstag som tidigare, att jag tränar så mycket så träningen fick mig att må dåligt. Nu ska träningen bli en del av mitt liv och vardag. Inte ta över helt och hållet. Sköt om er kamrater, vi hörs snart igen!

RSS 2.0