<3

du är bäst.


tisdag

nu på morgonen har jag sprungit ca 30 min, lagat mat till ikväll, städat och faktiskt tagit det lite lugnt. ganska skön morgon, men är aptrött. motivationen är inte den bästa, men jag försöker tänka att det inte finns några genvägar.
jag har knappt tappat något i vikt, utan jag står ganska stilla vilket är frustrerande. jag vet att muskler väger mer än fett, men ja.. sen tycker jag inte att det har hänt så mycket heller. men andré säger att det har de, så jag får lita på honom. men det är bara att fortsätta, så småningom kommer det bli resultat!

ikväll ska jag träna kibox med lina, det ska bli riktigt kul! :)



2011

sådär ja. 60 min jogg, nonstop avklarat. är faktiskt lite sugen på att ta ett till varv ikväll. det är så fruktansvärt skönt. har köpt ett vätskebälte nu, så jag ska inviga det snart. dock är det lite stor i s/m, skulle vilka ha xs. ska nog till stadium o snacka lite med dom idaaag. herå

.


träning

veckans träning har sett ut såhär..

måndag
- morgonpromenad rask takt 50 min

tisdag
- morgonpromenad rask takt 50 min
- spinning 60 min
- promenad rask takt 60 min

onsdag
- morgonpromenad 1 tim 40 min rask takt
- skivstång 60 min

torsdag
- jogg 43 min

på fredag ska jag gå på cirkelfys 60 min, lördag blir det skivstång/spin i 90 min. på söndag tror jag att det blir vilodag, eftersom vi funderar på att åka till lager 157 men om det inte blir så så ska jag träna skivstång + jogg.

elden




Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp
Drömmarna och vindarna hjälps åt
och så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen, vart tog elden vägen?

23.24

vad hände egentligen med det här att man ska ta tag i saker innan det är för sent. att man ska ta vara på varandra o bry sig. man kan inte bara ta saker för givet. okej. jag är inte världsbäst på att styra saker och ting, men jag gör i alla fall ett försök. jag behöver en förändring. jag behöver något nytt. där jag känner att jag trivs. och till dig ger jag hintar på saker jag skulle uppskatta. men dom besvaras inte. för jag är inte den som betyder mest, det känner jag. men du hittar på bortförklaringar. till svar får jag att jag bara ställer en massa krav. jag vet inte riktigt vad jag ska göra. men kom ihåg en sak. en dag är det försent. det kan vara idag, imorgon eller om 70 år. en dag har vi inte längre varandra. och det är inte förän då, i den stunden då man har förlorat, som man förstår vad man gick miste om.


lördag

 mår så bra av träningen. igår var jag på cirkelfys och idag skivstång/spinning. bra pass båda två. hela kroppen värker, men jag älskar det. har börjat känna av benhinnorna, vilket inte är skitbra. har varit lite sur över det, men ska försöka springa ändå. vi får se hur det går. är det ok väder imornbitti blir det en löptur. det går bra nu!

torsdag

torsdag och träningsledig.
det är liksom allt eller ingenting


ingen överraskning direkt

kom ihåg, som en liten notis till mig själv....

det finns INGA genvägar.



denna korta tid som vi har här på denna planeten, kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten.

igår så blev det cirkelfys med lina, ida, sandra o sandras kompis. det var bra, men jag fick damp för att jag är så svag. ska på samma pass på fredag, vi får se hur bra det går då.

nu på morgonen var jag ut på en joggingrunda med ida, och det gick bra. ida var riktigt duktig :) blev 30 min. var sugen på att dra ut en sväng till efter vi hade sprungit, men jag spar det till ikväll. benen värker efter gårdagens joggingtur och cirkelfysen.

har ju slutat äta godis osv också, och det går fasiken bättre än jag trodde. ibland får jag nå jäkla infall och håller på o dör av sötsug, men när jag tänker på mitt mål så ger jag fan i det.. det är ett steg i rätt riktning! gryyymt.


yesyesyes.

fan var nöjd jag är. det har aldrig varit såhär jävla roligt att träna. joggade i 60 min nu, bra tempo utan ett enda stopp. vilket borde bli lite mer än 1 mil. joggade runt vid kryddstigen, ner på stan och på brynäs. jag bara joggade och joggade. längtar tills snön försvinner i hemlingbyspåret så man kan börja springa där, är lättare att veta hur långt man springer då.

ikväll blir det gym med lina, det ska bli kul!!

som jag sa förr, blir fan ingen vass i sommar!!!!!!!!!!!!!!!!

fjortonde mars

har haft en jätteskön helg. har varit nykter o fan så skönt. ska försöka hålla mig till den 24, för då är det hoffmaestrooo! :)

träningen fortsätter och vågen visade -2 kg. det är skönt att se. var ut o jogga 6 km i lördags o lika så i morse. är så jävla skönt. det var jag o adde som sprang i lördags och jäklar, jag var till o med bättre än han! satan vad damp han fick, hihihohohaha. 


sommar


elfte mars

det rullar på bra med träningen. har precis varit ute och joggat i 25 min. känns så jäkla bra efter, riktigt bra start på morgonen. motivationen har börjat tagit sig och istället för att skjuta upp träningen som jag alltid har gjort förr, så ger jag mig fan på att göra den. för det finns inga genvägar. igår var jag o andré träningslediga, så vi passade på att unna oss pannkakor, typ dödens mat, men så jäkla gott. förhoppningsvis så försvann lite grädde nu när jag sprang... en sak måste jag lära mig är att istället för att få ångest över allt jag äter, måste jag tänka att jag får unna mig. det är inte förbjudet om man gör det nångång. men det är förbannat svårt.

det är 98 dagar kvar tills jag och andré åker.

träna, träna, träna.

det här ska bli första sommaren i mitt liv som jag kommer vara nöjd. l

.

igår blev det en morgonpromenad på 1 timme, sen blev det kibox och avslutade med att springa 3 km.
jag och andré ska åka o storhandla idag och då ska vi handla massa nyttigheter. i morse blev det är liten runda med selma och förmodligen så ska jag o andré ut o springa ikväll. vi ska bli fitt. haha






RSS 2.0