hmm..

alltså.

jag bara klagar i denna blogg. men vet ni vad? det är så förbannat skönt, att dela med mig av mina tankar, lätta mitt hjärta. haha.


har ni något förslag på vad jag ska skriva om? jag har funderat på att skriva om invandrare, jag är lite trött på dem. jag är absolut inte rasistisk, jag har bara en hel del tankar om dem, och hur jag tycker att de beter sig när vi faktiskt är snälla och släpper in dom i vårt land. som sagt, jag är inte rasistisk. men eftersom det kan bli sådan hysteri så kanske jag inte ska skriva om det? jag har en hel del tankar.. vad tycker ni? haha


förresten, idag har det hänt en grej :D jag hoppas innerligt. det visar sig om drygt en månad.

suck.

jag vill ta tag i skolan, men orken finns inte. jag säger att jag ska göra massa saker, och att jag ska göra klart den och den uppgiften, men det blir inte av. fan, var är motivationen?

och som pricken över i:et, har jag fått urinvägsinfektion och går på penicilin.

nej men, jag är inte bitter.

tvivel

här ligger ångest och prylar i drivor

muhu


jag trivs i min nya tröja :) hihi


  jacob har gjort ett till hål i öra! mums :D



vi hade besök förra helgen, doris och daysi :)

rösta :D

RÖSTA PÅ BETTAN I LETS DANCE!



Rädda Bettan
099-41403!!! ring :D

filippaaaa



sådär känner jag mig idag. seg, trött.. sur. haha :D

mormor



jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig.

jag vill ha sommar.




jag vill ha sommar.
jag vill ha rhodos, 10 juni! men snart så..

true colours.

the darkness inside you, can make you feel so small.

skolan

men däremot funderar jag på att rata skolan. märker ni inte hur bra ordet rata låter?

www.synonymer.se:
rata, försmå, ogilla, vraka, utdöma, kassera, förkasta, avvisa, nobba, refusera, spola.

väldigt bra ord.

jag är extremt skoltrött, extremt jävla skoltrött. ja ni fattar, jag är helt enkelt skoltrött, som fan.
orkar verkligen inte..



tarelugnt.

rata inte bigolotto

spelade bingolotto i söndags.

jacob var ett nummer ifrån att vinna 5 tusen, och jag var ett nummer ifrån att vinna en volvo c30.

alltså, jag säger bara de. ni som ratar bingolotto, det är fan najs. lotta engberg är en riktigt trevligt pingla. + att det är alltid någon av oss som vinner. men det börjar gå lite överstyr... pontus vinner hela tiden... hmm.. undrar om han och lotta har en hemlig affär? vem vet, vem vet. jag återkommer när jag fått reda på fler detaljer.



nej men skämtosido.

jag är trött, mitt humör svänger som en bergochdalbana.  jag saknar syrran, som gottar sig i egypten. och du syrran.. jag har pillat sönder 3 naglar.. oops.. hoppas du inte blir alltför sur. haha

vet ni vad jag ska göra nu, percis NU?
nej, ni har inte en aning, men det har jag.
jag ska borsta tänderna, och tvätta av mig sminket. (att duscha efter en solning är överskattat, haha)
efter det ska jag kolla på andra avenyn, gryyyyyyyyyyyymt intressant, extremt bra. mohaha

tjarå, tare lugnt.

kortfattad

hej kamrater.

tänkte skriva ganska kort.

pms-dampade på jacob imorse, vi blev vänner, han skjutsade mig till bussen, vi pussades.
kom till möbelhuset, satt vid datorn, kollade på tapeter med mamma, träffade bästisjossan, åt varmmacka, skvallrade, solade.
åkte med pappa hem, ut och gått med martina, suttit och läst bloggar, sen tjata jossan om att jag skulle uppdatera bloggen. haha

nu sammanfattade jag ganska kort? intressant? nej. men kort? ja.

jag kände inte för att bli sådär snuskigt djup som jag brukar.

jacob berättade att han var sur på mig imorse när han vaknade, för han drömde att jag hade lagt ut nakenbilder på min blogg. haha, vilken dröm. stackarn :D

nejni, imorn ska jag sova, gå promenad, plugga, äta thaisoppa sen plugga lite till. sen gå ut på promenad med martina, blir nog en sos-promenad (stövlar och stavar) haha.

tarelugnt, tjarå

.

ingen har skuggan av en chans, för jag är rätt häftig i mina stålmansbrallor.

bowling

tjaa kamrater.

igår var jag med adde, hug och jim. dom ville gå på bio, men jag tyckte att bowla skulle bli roligare. så mitt förslag slog igenom!

jaa, till en början kastade adde och hug alla klot i rännan. dom var helt kasa på bowling, och adde dampade loss ett antal gånger. jim fick väl några strikar, men det räckte inte. haha. måste bara tillägga att jag också fick några strikar :D


dom vägrade förlora mot mig, men det blev så ändå. fast hug tog första platsen, jag andra, jim tredje och adde på sista platsen. han nästan grinade när vi gick hem. haha.

efter bowlingen gick vi hem till jim, vi hyrde två filmer. barnhemmet och nån till, jag somnade så vi avbröt filmen och åkte hem för den var så dålig. haha

barnhemmet var skitläskig, eller jaa, vi skrämde väl upp varandra. tomas med påsen var jävligt läskig.

där är tomas, med påsen.

nu sitter jag och lyssnar på timbuktu, haha. ska snart käka något. väntar på att mamma och pappa ska komma, samt pappas kusin och hans tjej och deras små hundar :D haha. sen kommr jacob också, men han vet jag inte när han kommer, för han ska fira sin farmor idag. hoppas han kommer snart iaf :D <3

tjarå, tare lugnt.


jag lär bara visa mina gummistövla som jag köpte häromdagen. haha! jag och martina skulle powerwalka, och hon sa att gummistövlar var bra att ha. så jag fyndade ett par på barnavdelningen :D

fundering

funderar på att skriva lite kortare inlägg, med inte allt för djupt innehåll.
hur låter det?

på återseende kära kamrater.

ta det lugnt

sammanfattning

under dessa dagar jag inte bloggat har jag varit på bröllop som ni ser nedan. jag tänkte att jag lägger upp lite bilder samt lite text :)


  jag, jacob, oscar och jacob's mamma                                            jag och jacob


jag har varit i stockholm med syrran och mamma och köpt bröllopsklänning till syrran och en klänning till mig som jag ska ha på bröllopet :) får ej visa syrrans klänning, men kan ju visa min. haha.


den ska sys in lite samt kortas av, för den är alldeles för lång.


erhm... vad har jag gjort mer? jo vi har ju startat en bingolottogrej, vi spelar bingolotto varje söndag. och vilka är vi då, jo det är jag, jacob, pontus och victor. och någon av oss har faktiskt vunnit varje gång. första gången vi spelade vann jag 100 kr, andra gången vann pontus en ny bingolott och sist vi spela vann victor 100 kr och pontus vann en till bingolott. fan snart vinner vi storkovan!!

men just fan, jag har ju för fasiken varit i bollnäs! höll nästan på att glömma, nu får jag skämmas. haha :D
ja i bollnär hade vi skojj, vi åkte dit på fredagen, fick äta super god mat som stinas mamma lagat. vi snackade och målade naglarna tills vi somnade. vi drog ihop två 90 sängar och sov alla tre tillsammans, och jag fick gosa i mitten. stina rörde så mycket på sig, så jossan vakna, men jag sov som en stock.

på lördagen sov vi, eller jag och stina sov ett bra tag, haha. sen gick vi upp, gjorde i ordning matsäck, sen drog vi iväg till skogen, för det skulle grillas och åka pulka. vi åt först, sen gick vi till "pulkabacken", eller rättare sagt mördarbacken. backen lutade fan i 90 grader och jag trodde helt seriöst att min sista stund var kommen. men jag överlevde och det gjordde mina kära vänninor också. även fast vi fick tjata på jossan en stund innan hon åkte ner, haha.

senare på kvällen käkade vi tacos med några av stinas kompisar, sen drog vi iväg på förfest, efter förfesten hamnade vi på tranan. ja, tranan var helt okej, men hangan är bättre. eller hur jossan? haha :D jag har bildbevis på vad jag och jossan tyckte om tranan.. ja vi somnade iaf gott när vi kom hem, vi åt såklart på max innan vi styrde kosan ner mot sängen. på söndagen åkte vi hem.

jossan och stina övergav mig på lovet. jossan åkte utomlands och stina till hamra. stackars mig :(

                                                    
sådär tyckte vi om tranan, hahah!                                          amanda och jag på tranan!

flera bilder kommer komma upp på min bilddagbok när jossan och stina har skickat dem.
http://mfredriksson.bilddagboken.se



nej ni kamrater.. jag minns inte riktigt vad jag gjort mer. mitt minne är lika som en guldfisks.. så jag får fan fundera lite mer på vad jag gjort.

tare lugnt, byebye

trött



jag återkommer senare med en text om bilden. texten kommer handla om hur jäkla förbannad jag är på alla jävla surkärringar i detta land. som absolut inte kan vara trevlig mot oss ungdomar. jävla kärringar som sitter med handväskan på sätet, medan vi ungdomar får stå. det är sådana kärringar jag ska snacka om.


updt.

ja, nu är jag hemma efter en hård dag på praktiken. vi fick sjukt mycket snygga saker idag, som vi beställde från mässan. så det har jag packat upp, ställt ut snyggt i butiken, samt burit ner det som skulle ner på lagret.

aja, nu har mamma och pappa stuckit iväg också.... syrran (som bor i sthlm) hade glömt sitt pass här hemma, i furuvik. Såååååååååååååå, mamma och pappa har precis åkt väg mot sthlm för att lämna det eftersom syrran & hennes pojkvän ska till egypten inatt. snacka om dålig planering syrran, ajabaja! mamma och pappa hoppade inte av glädje direkt, haha!

men nu till det jag skrev tidigare.

jaaaa, gamla människor. vi möter dem i princip överallt. de går sakta, en del haltar, en del har käpp, vissa har rullator medans andra sitter i rullstol. ja vi har alla möjliga varianter. likaså finns dem i olika humörsgrader, en del av dem är snälla, andra dumma, andra sur och vissa glad. ibland hatar de oss ungdomar, och IBLAND duger vi. Ibland.

jag har ett flertal exempel på när dessa stackars gamla människor uppträder otrevligt mot mig. som tillexempel när jag jobbar på plantagen. Jag och Bettan (min 40+ arbetskamrat) kan stå i varsin kassa, jag kan till och med vara i kassan som är närmast, men tamefan så går pensinonärerna till Bettan iallafall. ibland kan bettan ha kö, och jag står helt själv, men iallafall ska kärringjäklarna gå till Bettan. JAG FATTAR INTE VAD JAG GÖR FÖR FEL?? ser jag sur ut, ser det ut som att jag ska äta upp dem? nej pecis, jag tänkte väl det. jag ser snäll och trevlig ut, men ändå duger inte "dagens ungdomar".

ja, men vi dagens ungdomar, vi behöver inte sitta på bussen, nej tanten kan ha sin sablans väska där istället. Nej inte gör det mig, en dagens ungdom, något. nej jag kan lika gärna stå och om vi krockar så kan jag lika gärna dö, flyga fram till busschauffören, de gör inget! bara kärringens väska får en sittplats, ja då blir ialllafall tanten nöjd, som slipper sitta brevid en ungdom. jag får psykbryt.

men ändå så ska vi tycka synd om gamla människor.... ja stackars... de är trött på livet och skulle egentligen vilja köra över oss med sina rullatorer.

I stockholm så stog jag, tessan och mamma och pratade på trottoaren. Trottoaren var ganska bred, iallafalla tillräckligt bred för att surgubben som gick förbi INTE skulle gå in i mig. För det var precis det han gjorde, han gick rakt på, som att jag inte ens stod där. jag menar hallå? dem har absolut ingen respekt alls för oss yngre, nej men vi ska ha respekt för dem. nejdu, det går jag inte med på.

syrran berätta att hennes kompis skulle köpa ost från charken. hon hade stått i kö hur länge som helst, det var en kund framför henne som var seg och skulle provsmaka alla möjliga ostar osv. tillslut blev denna kund klar, och det var nu hennes tur. så personalen säger då, ja nästa tack. vem tror du kommer då? jo en gubbe med rullator, han gasar fram med sin rullator och viftar med handen och säger att det var han. syrrans kompis hade stått i kö i typ en kvart, och den där gubben kom precis. så säger syrrans kompis till honom och säger att det faktiskt var hon före, nej då nekar gubben och tränger sig före och hon bara lyfte på axlarna och fick vänta ännu längre. sånt gör mig galen. okej, gamla människor. de kanske inte orkar så mycket, de är trötta osv. men va fan, lite respekt är det enda jag begär. att vara gammal är fan inget frikort till att få bete sig som man vill.

idag när jag åkte buss till gävle från sandviken, så var det proppat med folk. helt smockat, det stod folk i hela gången och alla säten var såklart upptagna. jag stod vid barnvagnsplatsen, det gjorde också en tjej med barnvagn och på barnvagsplatserna satt det två thaiare, och bredvid mig och hon med barnvagnen stod det 4 till. så det var smockat. när vi är vid gustavsbro så är det någon som plingar. (vi stod alltså vid dörren, om ni inte fatta). det kommer först två stycken från chaufförens håll, vi som stod upp trängde ihop oss så de kom förbi. tro på fan, jag står vid trappan där man går upp till bakre delen av bussen, jag stod på den trappan för att det var så mycket folk. tror ni inte då att det är en kärring som säger såhär då; duu ursäkta, du skulle inte kunna flytta på dig eller? jag hörde direkt, jag behövde fan knappt vända mig om innan jag insåg att det var en gammal kärring. jag sa till henne att det är omöjligt eftersom det är smockat med folk, hon får vänta tills vi släppt förbi de andra. då bara suckade hon och börja stampa. DÅ var ju denna kärring rädd att jag skulle blocka vägen för henne, "vi ungdomar är ju så respektlösa mot äldre människor".

ja, det händer fan var och varannan dag. varje gång i kassan när jag jobbar på plantagen så får jag höra en spydig kommentar från någon äldre människa. varför ska de bete sig som de gör? jag finner ingen anledning, och som jag sa tidigare, ändå ska vi tycka synd om dem. jag lovar och svär, med hela mitt hjärta, att jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG ska bli en sur jävla kärring. aldrig. så jävla lågt kommer jag aldrig sjunka.

mamma säger jämt att det är synd om gamla människor, men jag kan inte hålla med. okej, nu har jag kanske dragit alla över en kant, men det finns ju faktiskt undantag, som är trevliga. men om vi säger såhär, 8 av 10 är iallafall otrevlig mot mig. och jag tror, eller vet, att det är av den anledningen att jag är ung. men jag förstår fotfarande inte varför.

nu blev det en novell igen, men jag blir så jäkla sur.

just de, jag måste tillägga. tjejen som jag stod med på bussen, som hade barnvagen. ja ungen i vagnen började ju att skrika. det satt två kärringar på sättet snett framför. alltså dess kärringar, vände sig om och bara glodde hela tiden. det vände sig om, och skakade på huvudena och tjattrade med varandra. och, tjejen som hade barnvagnen var kanske, ja högst 20 år. jag svär på att kärringarna sa till varandra att den där tjejen ska inte ha barn, hon är för ung och blablabla..

men påminn mig när jag blir äldre, att jag fan inte ska vara sur.

tjarå.

tralala

hej allihopa, ni fortsätter att läsa fast jag inte uppdaterar.
imorn får jag tillbaka min dator, så då kommer jag uppdatera med bilder osv :D haha.


tare lugnt

RSS 2.0