=)

klev upp kvart i 8 idag för att träna, efter lite frukost och en kort promenad med selma cyklade jag till gymmet. var inte super pigg så det blev bara 5 km på springbandet. ändå ganska nöjd över att jag tog mig upp o cyklade dit sådär på en lördagmorgon.. nu har jag precis ätit frukost o ska hoppa in i duschen. ska till syrran som bor i sthlm idag, vi är ett gäng tjejer som ska gå på bouzokia. det ska bli grymt kul!


.

hmm.. läste nyss att det inte är en super bra tid egentligen. 60 min och mer är dålig kondis, ca 45 min är bra kondis, jättrebra kondis om man fxar runt 35.. sååå, nu har jag lite o kämpa för. men jäklar. ska ner på 50 först, sen sänka ännu mer.

sååja.

konditionsträningen går framåt. har kört lite spinningpass då och då, men har nu börjat sprungit på band också. idag joggade jag 10 km/h i 56 min och då hann jag 1 mil. började med att gå dom 4 första minutrarna för att värma upp lite. dem två tidigare gångerna när jag har joggat har jag bara kört 25 min och sedan 30, men den här gången gav jag mig fan på att klara 1 mil och jäklar, det gjorde jag. är nöjd och jäkligt taggad på att fortsätta. blir fan ingen vass i sommar.  ska börja dra ner på kolhydrater snart, och det betyder också att alla sötsaker ska uteslutas. möjligvis lyxa till det någon helg. men ska det bli resultat gäller det att man kör på. fan, är taggad. nästa gång jag joggar ska jag öka tempot, och se hur långt jag klarar. minst 5 km iaf, så får vi se.

yes.

spottar lite, sen är det bara att fortsätta springa.


äntligen!

ååh! äntligen har jag något att längta till. den 17 juni åker jag och andré till spanien i två veckor!! :) är så himla glad. vi kommer bo precis på stranden och ha havsutsikt.. det kunde inte blit bättre! så ska jag bara jobba på mitt mål också, fan, det kommer bli skitbra! har ju världens bästa pt till pojkvän ;)



underbart!


.

försvinn din äckliga jävla ångest.
panik,
panik,
panik.
hur förklarar man något man inte ens själv förstår sig på? fan, det kryper i mig. jag vill inte. jag orkar inte.
jag vet inte hur jag ska få ihop allt. ibland känns det bra, men när jag börjar tänka efter är det inte såhär jag vill ha det. men jag vet ändå inte hur jag egentligen vill ha det. har alltid drömt om det här, men nu när jag har det är jag påväg att kasta bort det. det är som att det inte finns något mellanting. jag kan inte vara nöjd. får ångest när det är dåligt, får ångest när det är bra. när det är bra är jag rädd att bli sviken. '

svek.

bland det jobbigaste jag vet.

rörigt. jävla helvete. hur vore det att vara normal, tänka som en normal människa?

...



mums.


.

Blunda ett tag
Slut ögonen - blunda ett tag
För vi kommer alla blunda en dag
Blunda ett tag
Blunda dig bort, det kommer funka ett tag
Men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks.

.

initiativ. så viktigt. tänk på det.

RSS 2.0