<3



min mamma är bäst i världen. jag är stolt över dig.
du och jag, genom allt.

hihi

31 maj får jag träffa min selma,
10 juni åker jag till rhodos,
24 juni kommer jag hem,
runt den 8 juli hämtar jag selma.



ska bli så jävla roligt!

SPOTIFY RÄDDAR MIN STÄDNING.

tackar jacobis för den braiga spellistan. LOVE IT!

städar för fulla muggar. har räknat mina nagellack och kommit upp i 45 st. det kommer sig säkert fler i andra lådor. men är det normalt eller är det jag som är besatt? jag har olika nyanser av lila, jag har svart, blåa, röda, corall, turkos, silver, guld. you name it. till och med ett lime grönt, men det är inte fint. det ser ut som att man har kissat på fingrarna. resten är ganska fina faktiskt, iallafall udda, och det gillar jag. hihi

rensar massa lådor och man hittar ganska mycket smått och gott. kanske lie för mycket prylar. jag vet nämligen inte var jag ska ha dom. kan man inte få hyra en låda uppe i rymden som man kan ropa ner när man behöver den. för jag har en hel del grejer som jag inte använder men tänker "jag lär spara, för någon gång k a n s k e jag behöver dem". men så har jag sagt länge om massa grejer. men aldri använt. är det dags att slänga dem då? tråkigt ju.

återgår till städningen nu.

bye kamrater.

10 juni

om två veckor åker jag till rhodos.
äntligen.
ska bli så jäkla roligt och skönt.
tacka vet jag värme, sol och brunbrända ben..

om en vecka ska alla skolarbeten vara inne, panik? nja.. det är den där jävla svenska uppgiften som ska göras. statskicket är snart klart. så det ordnar sig nog. är inte helt nöjd med betygen jag fått. jag vet att jag kunnat prestera mycket bättre. men eftersom orken inte har funnits, eftersom jag inte lagt så mycket energi på skolan så får betygen lida. men det ordnar sig ändå. att jag fick g i matte är jag sjukt nöjd med, tack linda..

imorn ska jacob komma hit och mysa med mig, vi ska äta taco med syster och sen ska jag hjälpa henne med att sy lite. somliga kan inte sådant.. haha

på fredag ska vi fira jacob's mamma som fyllt år, vi ska grilla o mysa lite :) på lördagen åker jag hem tidigt, för det vankas
stålande solsken (smhi sa det iaf) och då ska jag och mamma åka till plantagen och köpa lite blommor, sen ska vi hem och plantera och kanske steka lite i solen.. men bara kanske ;)


jacob sa att jag var en sepe bäver idag, snällt va? är det så man visar sin kärlek till en pms;ande flickvän? hmm. det tåls att fundera på.


Jacob?!                                                                                 En bäver?!

DU KAN VARA EN BÄVER!

.

"att du alltid ska bråka med mig, varför?"
"jadu, om du ändå kunde inse"
"inse vad?"


det var det värsta jag har hört. fan ta dig. ibland vill jag bara skrika åt dig och be dig dra åt helvete. jag är så jävla trött. jag orkar inte spela med längre, jag tänker inte låtsas som att allt är bra. för ingen av oss tycker egentligen det. egentligen. men det där egentligen, vad som är sannningen. ja det sopar vi under mattan. det ska inte synas. men en dag kommer kanske Du komma till insikt och faktiskt förstå att det en dag kommer vara över. 

mmm

jag tackar skolan för att dom var förståndiga och ställde in det där jävla påhittet, FN-veckan. TACK för den.
den 3 juni ska allt vara inlämnat.. jag har panik.... hm.. men men. tur för er att ni tog bort FN-veckan som sagt. tack..

på söndag åker jag, mamma och pappa ner till jönköping och ska hälsa på selma. jag längtar, äntligen ska jag få se min lilla skrutt. hon har faktiskt blivit tre hela veckor, idag. så om 5 veckor får jag hem henne. det längtar jag till ännu mer.

jag är trött. och det har alltid varit samma visa.. kan inte livet sjunga en lite gladare sång någon gång?

hihi



min selma blir 2 veckor idag! och om 12 dagar får jag se henne :)

mums

haha. det där med "pengar är inte allt", det är bara bullshit. vad gör man egentligen utan pengar? man kommer fan ingenstans, kan inte göra ett skit. okej. jag håller med, det finns viktigare saker. "man blir inte lyckligre med pengar". nähe. men så du menar att du kan vara lycklig utan? nej. pengar behövs för att ens kunna leva ett normalt liv. så sluta tjata.

.

fan. jag är så jävla trött :( försöker räcka till så alla blir nöjda. men det skiter sig.
skolan kan dra åt helvete.

hihi

JAG OCH LINA ÄLSKAR GRUPPARBETEN! PUSS

speciellt när folk lämnar in dom i tid ;)

hahaha

haha. FYRA FUCKING BESÖKARE DEN 30 APRIL. hur värt är det att fortsätta? :) fast, är det öken, så är det öken.

RSS 2.0